Please delete.

Homebrew Talk - Beer, Wine, Mead, & Cider Brewing Discussion Forum

Help Support Homebrew Talk - Beer, Wine, Mead, & Cider Brewing Discussion Forum:

This site may earn a commission from merchant affiliate links, including eBay, Amazon, and others.

Should this poll be stickied?

  • What?

  • No, that other thread, you know the one

  • stfu n00b

  • I don't get it


Results are only viewable after voting.
Status
Not open for further replies.
while still a little fuzzy brained from last night, I read the similar threads below as "Rate my vagina lager"
 
Is HalfPint a a half full pint or a pint half empty?

Or is this a completely pintless question??

Your question remains without pint.

The problem is that a Halfpint is never exact. It might have been an 80% efficiency or a 60% efficiency. Even with that knowledge in hand, the pint might be under or overboiled too. Then you are really talking about less or more than a real Halfpint. Factoring in the wrong yeast usage, then you might be talking an even greater variance.

Plus if it's really truly horrid beer, One might look more towards the half full approach while if it's really exceptional beer, the half-gone thought might cross the mind easier.
 
Don't be hatin' on ThunderCats! Lion-O is the most badass cartoon cat since the Garfield strips.

So gangsta!!

liono1.jpg
 
Things that make sense often don't make sense in retrospect. In hindsight, however, things always make sense.
 
Ein Viertel Teelöffel Salz
Eine Messerspitze türkisches Haschisch
Ein halbes Pfund Butter
Ein Teelöffel Vanillenzucker
Ein halbes Pfund Mehl
Einhundertfünfzig Gramm gemahlene Nüsse
Ein wenig extra Staubzucker
... und keine Eier

In eine Schüssel geben
Butter einrühren
Gemahlene Nüsse zugeben und
Den Teig verkneten

Augenballgroße Stücke vom Teig formen
I'm Staubzucker wälzen und
Sagt die Zauberwörter
Simsalbimbamba Saladu Saladim

Auf ein gefettetes Backblech legen und
Bei zweihundert Grad für fünfzehn Minuten backen und
KEINE EIER

Bei zweihundert Grad für fünfzehn Minuten backen und
Keine Eier...
 
Ein Viertel Teelöffel Salz
Eine Messerspitze türkisches Haschisch
Ein halbes Pfund Butter
Ein Teelöffel Vanillenzucker
Ein halbes Pfund Mehl
Einhundertfünfzig Gramm gemahlene Nüsse
Ein wenig extra Staubzucker
... und keine Eier

In eine Schüssel geben
Butter einrühren
Gemahlene Nüsse zugeben und
Den Teig verkneten

Augenballgroße Stücke vom Teig formen
I'm Staubzucker wälzen und
Sagt die Zauberwörter
Simsalbimbamba Saladu Saladim

Auf ein gefettetes Backblech legen und
Bei zweihundert Grad für fünfzehn Minuten backen und
KEINE EIER

Bei zweihundert Grad für fünfzehn Minuten backen und
Keine Eier...

I love this recipe!
 
I note that this poll closes in a couple of months. That is not good. This poll should NEVER be closed!!! How are we ever going to answer the important questions if you keep shutting us down?!?!?!
 
Ein Viertel Teelöffel Salz
Eine Messerspitze türkisches Haschisch
Ein halbes Pfund Butter
Ein Teelöffel Vanillenzucker
Ein halbes Pfund Mehl
Einhundertfünfzig Gramm gemahlene Nüsse
Ein wenig extra Staubzucker
... und keine Eier

In eine Schüssel geben
Butter einrühren
Gemahlene Nüsse zugeben und
Den Teig verkneten

Augenballgroße Stücke vom Teig formen
I'm Staubzucker wälzen und
Sagt die Zauberwörter
Simsalbimbamba Saladu Saladim

Auf ein gefettetes Backblech legen und
Bei zweihundert Grad für fünfzehn Minuten backen und
KEINE EIER

Bei zweihundert Grad für fünfzehn Minuten backen und
Keine Eier...

Ich verstehe nicht. Spreche seh engliche?
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top