Hello guys, what do you think about this recipe?
2,30 kg Pilsner (2 Row) Ger (3,9 EBC) 45,5 %
1,00 kg Melanoiden Malt (39,4 EBC) 19,8 %
1,00 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) 19,8 %
0,65 kg Caramel/Crystal Malt - 60L (131,0 EBC) 12,9 %
0,10 kg Special B Malt (354,6 EBC) 2,0 %
33,00 g Goldings, East Kent [5,00 %] - FWH
20,00 g Fuggle [4,50 %] - Fervura 5,0 min
US-05
SRM: 32,0 EBC
IBU: 21,6 IBUs
OG: 1,050 SG
FG: 1,009 SG
BU:GU: 0,428
Thank You

2,30 kg Pilsner (2 Row) Ger (3,9 EBC) 45,5 %
1,00 kg Melanoiden Malt (39,4 EBC) 19,8 %
1,00 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) 19,8 %
0,65 kg Caramel/Crystal Malt - 60L (131,0 EBC) 12,9 %
0,10 kg Special B Malt (354,6 EBC) 2,0 %
33,00 g Goldings, East Kent [5,00 %] - FWH
20,00 g Fuggle [4,50 %] - Fervura 5,0 min
US-05
SRM: 32,0 EBC
IBU: 21,6 IBUs
OG: 1,050 SG
FG: 1,009 SG
BU:GU: 0,428
Thank You

