Trouble with PID autotune - Page 2 - Home Brew Forums

Register Now!
Home Brew Forums > Home Brewing Beer > Electric Brewing > Trouble with PID autotune

Reply
 
Thread Tools
Old 02-19-2013, 02:44 AM   #11
movet22
HBT_SUPPORTER.png
 
movet22's Avatar
Recipes 
 
Sep 2011
Haddon Heights, NJ
Posts: 196
Liked 10 Times on 6 Posts


Ok, so I went in and changed my sn value to match my RTD at 21 (Pt100). I am getting an orAL error on both PIDs. Is this wired incorrectly? I'll try to upload a picture later today or tomorrow.

 
Reply With Quote
Old 01-09-2014, 11:25 PM   #12
Rickochet
Recipes 
 
Mar 2010
Marion, Indiana
Posts: 109
Liked 3 Times on 3 Posts


Quote:
Originally Posted by movet22 View Post
Ok, so I went in and changed my sn value to match my RTD at 21 (Pt100). I am getting an orAL error on both PIDs. Is this wired incorrectly? I'll try to upload a picture later today or tomorrow.
What did you do to correct your dilemma?
__________________
Rick

It is easier to do things right the 1st time rather than to explain why it wasn't when you have to do it the 2nd time.

 
Reply With Quote
Reply
Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Re-autotune PID for cold weather brewing? ebstauffer Brew Stands 3 12-15-2012 03:43 PM
when to start autotune canyonbrewer Electric Brewing 1 12-18-2011 07:10 PM
How much trouble am i in? westy1970 Beginners Beer Brewing Forum 11 11-10-2011 03:46 PM
To autotune or not? redman67 Electric Brewing 31 01-23-2011 02:26 AM
Think i may be in trouble... 40ozOLDe Equipment/Sanitation 6 04-02-2007 09:58 PM


Forum Jump