Element Issue - Home Brew Forums
Home Brew Forums > Home Brewing Beer > Electric Brewing > Element Issue
Cool Brewing Giveaway - Supporting Membership Drive & Discount

Reply
 
Thread Tools
Old 07-15-2011, 07:01 PM   #1
bullywee
Recipes 
 
Dec 2008
Greensboro NC
Posts: 189



Am I missing something?

BCS is off line so I tried to brew in MANUAL, my pumps work but I have no heat @ HLT & BK?

I have power @ the element connections of both HLT & BK
Grounds are all good
elements have continuity terminal to terminal.


could both elements be bad????

thanks.



 
Reply With Quote
Old 07-15-2011, 07:40 PM   #2
bullywee
Recipes 
 
Dec 2008
Greensboro NC
Posts: 189


Duh, a whole half of my garage 120v outlets were out/inop so no 5v (5v to BCS/SSR in MAN)

BrewDay back on.


Quote:
Originally Posted by bullywee View Post
Am I missing something?

BCS is off line so I tried to brew in MANUAL, my pumps work but I have no heat @ HLT & BK?

I have power @ the element connections of both HLT & BK
Grounds are all good
elements have continuity terminal to terminal.


could both elements be bad????

thanks.

 
Reply With Quote
Reply
Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
tri-clover removable element - brewershardware element adapter canyonbrewer Electric Brewing 44 04-22-2013 02:24 AM
What does your element look like? dboblitt Electric Brewing 4 01-10-2012 04:08 PM
how big is the installed element? kappclark Electric Brewing 3 03-20-2011 09:21 PM
Element Wiring McCuckerson Electric Brewing 13 03-10-2011 03:39 AM
Dry element question thantos Electric Brewing 3 01-25-2011 04:53 PM


Forum Jump