VIEW MY

tunaboatbeer

Gift Premium Subscription To tunaboatbeer

Join Date:

11-11-2011

Last Activity:

07-24-2014 7:34 AM

    ABOUT ME

  • Single
  • Indianapolis
  • IN

LATEST ACTIVITY

  • Posted in thread: Troubleshooting help on 11-09-2012 at 08:52 PM
    It works! Now I just need to figure out why the temp probe isn't reading correctly

  • Posted in thread: Troubleshooting help on 11-09-2012 at 01:44 PM
    very interesting. That makes sense and I had no clue about that. I'll switch them and report
    back with good news hopefully.

  • Posted in thread: Troubleshooting help on 11-09-2012 at 01:06 PM
    If you remove the breaker above your feed breaker, move the two pole feed up one space and
    reinstall the one you removed on the bottom, I think you'll have it.That would be awesome if
    that's all it is...

  • Posted in thread: Troubleshooting help on 11-09-2012 at 12:10 PM
    This is the only other picture I have on my phone.

  • Posted in thread: Troubleshooting help on 11-09-2012 at 11:22 AM
    here is the panel. Sorry it's a little blurry. The brewery breaker is the bottom left. It is a
    true 2 pole, not a tandem. It's "double wide" like the other large breakers

  • Posted in thread: Troubleshooting help on 11-08-2012 at 03:49 PM
    can do. I'll take a pic tonight

  • Posted in thread: Troubleshooting help on 11-08-2012 at 02:43 PM
    correct, there are 3 other large 2 pole breakers in the same box as the brewery breaker. Are
    there different types of 2 pole breakers (single phase and multiple phase)?The appliances in
    the kitchen ar...

  • Posted in thread: Troubleshooting help on 11-08-2012 at 02:14 PM
    mine is all 3 wire. All the way to the breaker. How is it that I'm getting 240v to the other
    outlets (like the dryer) on a similar 2 pole breaker? Could it be the breaker is different?

  • Posted in thread: Troubleshooting help on 11-08-2012 at 12:34 PM
    well crap. Installing a new panel and going to 110v are not good options. Guess I need to
    figure out how to split it.

  • Posted in thread: Troubleshooting help on 11-08-2012 at 12:00 PM
    I didn't change the setting between measuring 0 on the brewery breaker to measuring 1 on the
    other 2 pole breakers. What setting should it be on?

0 COMMENTS
POST A COMMENT