VIEW MY

TheAvocado

Gift Premium Subscription To TheAvocado

Join Date:

11-28-2012

Last Activity:

02-06-2013 10:10 PM

Likes Given: 1

LATEST ACTIVITY

  • Posted in thread: Bottling for the first time (without a secondary!) on 01-19-2013 at 01:53 AM
    About 6 weeks ago, I threw my first ever brew into the 6.5 gallon plastic bucket (with a
    spigot), and through reading these forums I decided to forgo the secondary. Now that I finally
    have enough empt...

  • Posted in thread: Is that infection on the top of my brew? (7 days in) on 12-05-2012 at 05:45 PM
    Thanks for the reassurance everyone... I'll let it sit and hope my hand didn't introduce any
    nasties. It definitely smelled like beer when I opened it up, so now I feel oodles better.

  • Posted in thread: Is that infection on the top of my brew? (7 days in) on 12-05-2012 at 08:27 AM
    Yeah, I thought it was just yeast rafts and hop gunk but then realised that there's a sort of
    half moon shaped, film like substance bottom middle and up. Thought it was just reflecting the
    lighting or...

  • Posted in thread: Is that infection on the top of my brew? (7 days in) on 12-05-2012 at 08:21 AM
    Err I actually didn't use any hops - it was from kit my LHBS recommended for a first timer. I
    believe it's by Brewferm and called "Triple" (Belgian Ale?). The included instructions said 25
    Celcius, so...

  • Posted in thread: Is that infection on the top of my brew? (7 days in) on 12-05-2012 at 08:06 AM
    post a pic without it itīs hard to tell, what is not hard to tell is that most of the times
    this questions itīs asked itīs just nothing...I fixed it - link wasn't working for some reason.
    I know it pr...

  • Posted in thread: Is that infection on the top of my brew? (7 days in) on 12-05-2012 at 08:01 AM
    I decided to take a look before I transferred to secondary (which I'm even considering now
    doing after reading threads on this forum!), and I saw what looks to be a little bit of growth
    on the top. I'...

  • Posted in thread: Er... did I mess up doing the oxide layer on my aluminum pot? on 11-29-2012 at 12:11 AM
    That's what mine looked like also. Leave it alone and brew your batch.Thanks for the quick
    response!Off I go :rockin:

  • Posted in thread: Er... did I mess up doing the oxide layer on my aluminum pot? on 11-29-2012 at 12:06 AM
    Not trying to debate aluminum vs. SS... was going to start my first brew today but this is what
    I got after boiling water for ~1 hour and 15 minutes: been searching online and it looks like
    everyone ...

0 COMMENTS
POST A COMMENT