VIEW MY

tdymz

Gift Premium Subscription To tdymz

Join Date:

09-09-2012

Last Activity:

09-26-2013 10:43 AM

LATEST ACTIVITY

  • Posted in thread: Off flavor in big brew . on 04-12-2013 at 03:17 AM
    With a 1.09 og it seems like the excessive alcohol may be coming through. With your fg at 1.012
    that gives you a heavy beer at about 10% abv. I would just dial the grain back a couple pounds
    for your ...

  • Posted in thread: Lots of foam after force carbing on 04-03-2013 at 03:34 AM
    Serving at 8psi, but I carb in the kegerator at serving temp, roughly 38F

  • Posted in thread: Lots of foam after force carbing on 04-02-2013 at 02:21 AM
    Awesome thanks bryan, I will try that

  • Posted in thread: Lots of foam after force carbing on 04-01-2013 at 06:37 PM
    Ok, thanks for the quick reply. I will remember that for next batch

  • Posted in thread: Lots of foam after force carbing on 04-01-2013 at 06:18 PM
    I just force carbed my blue moon clone, 48hrs at 30psi. After adjusting to normal serving
    pressure I am getting a glass full of foam. I typically carb all of my beers this way, but
    sometimes might act...

  • Posted in thread: Kegerator compressor too hot to touch! Not cooling on 11-26-2012 at 02:16 AM
    I also just took another temp reading after leaving the back cover on the compressor off for an
    hour and saw that the temp dropped to 32.

  • Posted in thread: Kegerator compressor too hot to touch! Not cooling on 11-26-2012 at 02:01 AM
    Hey guys, I just bought a used U-line kegerator off of Craigslist. When I picked it up the guy
    said he had just plugged it in for about half an hour, so I simply stuck my hand in and noticed
    it felt p...

  • Posted in thread: Low efficiency, stuck/slow fermentation? on 11-16-2012 at 12:00 AM
    Looks like it worked! Current reading is 1.02. Thanks Hex

  • Posted in thread: Low efficiency, stuck/slow fermentation? on 11-15-2012 at 01:19 PM
    Sounds good, I will take a reading later and let u know if the temp change worked.

  • Posted in thread: Low efficiency, stuck/slow fermentation? on 11-15-2012 at 12:37 PM
    I used US-05 (not rehydrated) and let it ferment around 60-61F. After noticing the slow
    fermentation I changed the location 2 days ago and now it's around 64-65F. Thanks for the help!

0 COMMENTS
POST A COMMENT