jcalisi

Gift Premium Subscription To jcalisi

Join Date:

01-11-2009

Last Activity:

11-25-2016 3:55 PM

3 Likes on 3 Posts 

    ABOUT ME

  • Mount Juliet, TN
  • computer geek
  • Jon Calisi
  • Male
  • Married

LATEST ACTIVITY

  • Posted in thread: To dump or not on 10-29-2016 at 07:30 PM
    Not yet but it tastes good. I'll carb and see how it goes.

  • Posted in thread: To dump or not on 10-29-2016 at 07:17 PM
    I had a porter in fermentation and went to transfer to keg and this is what I found. I used
    sal-04 and kept it at 67 degrees. It smells and tastes good but don't want to make anyone
    sick.... i should ...

  • Posted in thread: Spike Brewing Kettle Giveaway on 07-29-2016 at 01:43 AM
    in

  • Posted in thread: new fermenter on 12-20-2015 at 12:12 AM
    I tried searching for a while but came up blank as well. However, I did connect it just to see
    and I think you are right it's actually under the coil and gets really hot fast. Without moving
    air I don...

  • Posted in thread: new fermenter on 12-19-2015 at 09:40 PM
    So my old chest freezer I was using as a fermenter gave up the ghost.. so I now am using an
    upright freezer. I have it wired and ready to go but wanted to see if anyone has tried using
    the defrost hea...

  • Added a new Photo on 09/22/2015

  • Posted in thread: MPX5010 Volume Sensor on 08-28-2015 at 01:10 AM
    Yes I will be putting it on the breadboard first but I need to order the caps and resistors for
    it. I found two different diagrams the one you shared and another. One used all caps and the
    other had a...

  • Posted in thread: MPX5010 Volume Sensor on 08-26-2015 at 09:17 PM
    I'm trying to clean up my panel and everything associated. I need a set of knowledgeable eyes
    to make sure this will work. I'm putting my pressure sensors on one board and have them sharing
    vcc and gr...

  • Posted in thread: NEW StrangeBrew Elsinore Thread on 05-18-2015 at 02:11 PM
    is your owserver listening on 8080? Unless you changed that it should be 4304.

  • Posted in thread: NEW StrangeBrew Elsinore Thread on 05-18-2015 at 12:57 PM
    Did you type anything in for the OWFS Port?Ok. I'm an idiot.... I thought when it said defaults
    to that if I hit enter that is what it would use. I have it working now. Thanks Doug.

Following Stats
0 COMMENTS
POST A COMMENT