VIEW MY

ImMrAwsome

Gift Premium Subscription To ImMrAwsome

Join Date:

01-25-2011

Last Activity:

12-15-2013 7:44 AM

Referrals: 1

    ABOUT ME

  • Single
  • Marietta
  • GA

LATEST ACTIVITY

  • Posted in thread: March 809 Motor Capacitor/Disassembly on 02-17-2013 at 05:28 PM
    I only have a digital meter, and the resistance just goes nuts. And, I can't see well enough
    into it to see exactly what's going on in there.Maybe I'll take it to a motor repair place
    tomorrow.And GO ...

  • Posted in thread: March 809 Motor Capacitor/Disassembly on 02-17-2013 at 04:45 PM
    It's hard to tell, but I THINK that black thing is where the power connects to the coils. I
    wish I could pull the whole thing out.

  • Posted in thread: March 809 Motor Capacitor/Disassembly on 02-17-2013 at 04:42 PM
    I don't see this separate wire anywhere (but it's pretty hard to see much of anything in
    there). But regardless, I don't think it would change my resistance so much. If this starting
    wire was in serie...

  • Posted in thread: March 809 Motor Capacitor/Disassembly on 02-17-2013 at 04:16 PM
    I cleaned the plug and leads off with alcohol.When I plug it in, it hums. I don't feel an
    actual back and forth as much as an overall vibration.

  • Posted in thread: March 809 Motor Capacitor/Disassembly on 02-17-2013 at 04:09 PM
    No. It's an induction "Squirrel-Cage" motor. It has no brushes.

  • Posted in thread: March 809 Motor Capacitor/Disassembly on 02-17-2013 at 03:55 PM
    The resistance across the plug jumps all over the place, which is why I thought it would be a
    bad capacitor. The only way I can hand spin the motor to start it, is with the pump off. So, I
    hand spin i...

  • Posted in thread: March 809 Motor Capacitor/Disassembly on 02-17-2013 at 02:51 PM
    My pump doesn't have a metal cover, or one of those boxes attached to the side. Does that mean
    I don't have a capacitor?Looking inside the motor, I see a silver box-shaped thing.

  • Posted in thread: March 809 Motor Capacitor/Disassembly on 02-17-2013 at 01:50 AM
    I have a March 809-PL-HS. It seems to have lost most of it's power. When I plug it in, it just
    buzzes and heats up. I took off the pump part to take the load off of the motor. When I plug in
    the motor...

0 COMMENTS
POST A COMMENT