Happy HolidaySs Giveaway - Last Sponsor Giveaway of the Year!

Come Enter the BrewDeals/FastFerment Giveaway!


Home Brew Forums > Home Brewing Beer > Brewing Software > changing batch size in BrewTarget
Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-24-2012, 06:03 PM   #1
H-ost
Feedback Score: 0 reviews
Recipes 
 
Join Date: Jul 2011
Location: Bellevue, WA
Posts: 1,753
Liked 51 Times on 50 Posts
Likes Given: 108

Default changing batch size in BrewTarget

I am trying to scale up the Bavarian Hefeweizen recipe in BrewTarget to a 10 gallon batch. Is there an easy way to do this? I chose my setup (set for 10 gallons) but the calaculated preboil, post boil, and mash steps don't change to reflect my desired volumes. I tried doubling the recipe ingredients and changing the mash steps myself (with guess and check) but it has me using 2 more gallons than I have ever used.

Is there an easy way to upscale a recipe that I just am not finding?

__________________
H-ost is offline
 
Reply With Quote Quick reply to this message
Old 03-24-2012, 06:05 PM   #2
H-ost
Feedback Score: 0 reviews
Recipes 
 
Join Date: Jul 2011
Location: Bellevue, WA
Posts: 1,753
Liked 51 Times on 50 Posts
Likes Given: 108

Default

I'm a really annoyed idiot... 30seconds after posting I found it. If anyone needs to know for future reference, it is in the tools tab.

__________________
H-ost is offline
 
Reply With Quote Quick reply to this message
Reply



Quick Reply
Message:
Options
Thread Tools


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Beersmith vs Brewtarget for multi step Batch Sparging stratslinger Brewing Software 11 05-29-2012 12:15 PM
Batch size in iBrewMaster dukes7779 Brewing Software 3 02-26-2012 04:28 PM
Batch Size Conversion djfriesen Brewing Software 2 09-11-2011 10:37 PM
Batch size differences? rack04 Brewing Software 2 08-18-2011 08:09 PM
BeerSmith, recipies, batch size, and efficiency RichBenn Brewing Software 4 10-18-2009 04:54 AM



Newest Threads

LATEST SPONSOR DEALS